HERENAVOND

Tijdens het zomerseizoen van 2019 zal wederom binnen onze club de Herenavond worden georganiseerd.
Met ingang van 25 april a.s. zal op de donderdagavond een 9 holes wedstrijd plaats vinden voor alle heren, die lid zijn van onze golfclub en ook de mannen, die via de golfschool zich het recht  hebben verworven deel te nemen. Kortom, alle mannen( 18+)  met een handicap tot 54 mogen deelnemen.
We spelen totaal 18 keer, waaronder twee keer 18 in plaats van 9 holes. Per 9 holes wordt het behaalde aantal stablefordpunten genoteerd wat uiteindelijk zal leiden tot een tussen- en eindstand in twee categorieën, te weten hcp. 0 tot 23,0 en van hcp. 23,1 tot 36. U begrijpt: u speelt met maximaal hcp. 36, ook al is uw hcp hoger.
Elke avond wordt afgesloten met bekendmaking van de dagprijzen. Er zijn golfballen voor de “longest”, de “neary” en in de twee categorieën de nummers 1, 2, en 3. Én voor iedereen drie bitterballen!
De eindstand wordt opgemaakt na de slotwedstrijd op 22 augustus. Op deze avond vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats en gebruiken we samen een heerlijke maaltijd. Als u voldoende keer hebt deelgenomen is deze maaltijd én een blijvende herinnering aan het seizoen gratis!

Een paar feiten op een rij:

  • inleg per 9 holes is € 3,= ( 18 holes dus € 6,=)
  • een keer per maand is de wedstrijd qualifying, vooraf zelf uw sticker uitdraaien.
  • in juni is dat op donderdag 27 juni en in juli op donderdag 4.  We spelen dan 18 holes en shotgun is dan om 17.30 uur, half zes. Op andere avonden shotgun om 18.30.uur, half zeven. Qualifyingavonden in mei en augustus worden op de avond zelf bekendgemaakt.
  • 15 minuten voor shotgun sluit de aanmelding
    Zo mogelijk inschrijven op het formulier aan het prikbord in het clubhuis. Als dat niet mogelijk is, dan via mail : gavzoest@hotmail.com of www.herenavond-hank.nl. In voorkomende gevallen kan op de avond zelf nog worden ingeschreven, tot een kwartier voor shotgun.
  • De organisatie – “wedstrijdcommissie – Herenavond” – behoudt zich het recht voor om tussentijds of tijdelijk wijzigingen in de regels aan te brengen.
  • De Wedstrijdcommissie Herenavond bestaat uit Ron Grift en Guus van Zoest.

Alle uitslagen  zijn te vinden op de website van de Herenavond-hank.nl.

Voorop staat gezelligheid en spelplezier. Ook beginnende spelers of nieuwe leden zijn hartelijk welkom! Speciaal voor de Herenavond stelt de kok van het clubhuis een “Herenhap” samen, voor die mannen die direct van hun werk naar Hank komen. Deze wordt wekelijks samengesteld en vooraf aangekondigd.

We wensen iedereen een mooi Herenavondseizoen!
Namens de Herenavondcommissie,

Guus van Zoest, Ron Grift en Peter Keijzers.