CLUB

Golfclub De Kurenpolder is opgericht op 21 september 1991. Na jaren van voorbereidingen en overleg is in 1996 de officiële erkenning gekomen van de Nederlandse Golf Federatie. Onze baan is aangelegd tussen de Bergse Maas en de Kurenpolder recreatie. Tegenwoordig zijn we in het bezit van de A status.

Als vereniging hebben wij niet het beheer over de baan, maar hebben wel een goed contact met de baaneigenaar, tevens eigenaar van het recreatiepark “de Kurenpolder”. De baaneigenaar zorgt ervoor dat de leden en gasten op een goed onderhouden en zéér uitdagende 9 holes wedstrijdbaan met een par van 68 hun golfspel kunnen spelen.

Als lid van onze club mag u met alle clubactiviteiten meedoen zoals de:
♦ Heren – Damesochtend /avond,
♦ Matchplay en Strokeplay wedstrijden,
♦ 20-30+ wedstrijd,
♦ Zomer en Winter competitie.
Verder worden er het gehele jaar door nog andere evenementen georganiseerd. Deze zijn te vinden onder Prowaregolf / ledenportaal. De wedstrijden zijn ook gepubliceerd op de agenda.

.
Bij golfclub de Kurenpolder zijn een aantal commissies die (samen met het bestuur) zorgen voor de verenigingsactiviteiten op en rond de baan.

Golfclub De Kurenpolder maakt deel uit van Golfbaan Landgoed De Kurenpolder maar ook van De Kurenpolder Recreatie. Daarnaast is er ook nog Golfschool De Kurenpolder.